Solemnitats a la Soledat d’Ondara amb benedicció del retaule de la capella de Sant Rafael

  • Solemnitats a la Soledat d’Ondara amb benedicció del retaule de la capella de Sant Rafael
  • Solemnitats a la Soledat d’Ondara amb benedicció del retaule de la capella de Sant Rafael
  09/07/2024

Les festes patronals que la vila d’Ondara dedica a la Verge de la Soledat ha resultat un altre any les més solemnes del calendari fester ondarenc d’estiu al fer aflorar la tradició i la devoció al voltant de la venerada imatge. Aquest efecte s’ha produït sobre tot en la festa major de dilluns, en la que ha tingut lloc la missa cantada pel Coro-Capella Santíssima Mare de Déu de la Soledat, en la que s’ha emmarcat la benedicció del retaule de la capella de Sant Rafael després de completar-se seua restauració i pintura a càrrec del pintor local Antonio Torres.

            No obstant això, ambdós factors han emergit especialment en la multitudinària processó que va estar magníficament acompanyada per la colla de dolçaines i tabals d'Ondara, la xaranga Me’n fot i la Unió Musical d'Ondara. Processó que, al arribar la imatge de la patrona a plaça del Convent, s’ha revestit d’espectacularitat amb els focs artificials en el seu honor, abans de procedir a la tradicional entrada en el Convent amb

el cant de l’Ave Maria per part de la soprano Silvia Peña acompanyada de violins, viola i violoncel, l’Himne a la Patrona, el nomenament dels Festers de la Soledat 2024, tancat per 21 salves com a epíleg.

El regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz-Orejón, ha donat l'enhorabona a la Comissió Soledat 2024, pel seu esforç a l'hora d'organitzar aquests magnífics festejos. També ha agraït la labor de Policia Local i Protecció Civil en el bon desenvolupament de les festes, i a la brigada i empresa de neteja SINMA per la faena i coordinació feta. Així mateix ha fet una crida a la participació dels veïns a les Festes Populars de Sant Jaume, que se celebraran del 19 al 27 de juliol.

FOTOS GASPAR

<<< Tornar a la portada