Sols el 2% dels establiments d'hostaleria té previst atendre al públic a partir de la pròxima setmana

Solo el 2% de los establecimientos de hostelería tiene previsto atender al público a partir de la próxima semana
  05/05/2020

Després de fer números, als empresaris d'hostaleria no els ix rendible obrir les seues portes a partir de la setmana vinent, en què podran servir menjars per a portar i muntar les terrasses de manera limitada. El Govern només permet que es col·loquen la meitat de les taules que es tenien autoritzades abans de la crisi del coronavirus. S'haurà de deixar una separació de 2 metres entre taules. Els clients no podran entrar a l'interior dels locals.

Bars i restaurants ho tenen difícil perquè consideren que perdran diners en haver d'assumir despeses corrents i de personal a canvi de treballar a un percentatge menor. A més, els qui vulguen obrir hauran d'extremar les mesures d'higiene. Fuentes del sector asseguren que només el 2% dels establiments de Dénia han confirmat que reprendran les seues activitats. Segons les últimes dades oficials, a Dénia funcionen prop de 440 bars i restaurants. 

Alguns locals estan fent adaptacions per a poder obrir quan entre en vigor la fase 2 (probalemente a final de maig) -VEURE FOTO- . En este punt, l'hostaleria podrà començar a servir en les taules tant interiors com exteriors, sempre que es respecte la separació entre clients. L'aforament estarà limitat a un terç a l'interior i un 50% a les terrasses. El consum haurà de fer-se assegut. El servei per a portar continuarà estant actiu.

Subscriu-te!