Sorprenen a dos persones pescant il.legalment en la reserva marina del Cap de Sant Antoni

  • Sorprenden a dos personas pescando ilegalmente en la reserva marina del Cap de Sant Antoni
  • Sorprenden a dos personas pescando ilegalmente en la reserva marina del Cap de Sant Antoni
  22/07/2021

El Servei de Guardacostes Dénia va sorprendre aquest dimecres a dues persones que estaven realitzant pesca il·legal en aigües de la Reserva Marina del Cap de Satn Antoni. Després de ser identificades i una vegada realitzada la pertinent inspecció, es va confirmar que portaven equips de pesca submarina i fins i tot captures (dos llobarros, un sard i dues morrudes).

Es va estendre acta per a iniciar l'expedient sancionador i es va procedir al decomís dels fusells i els equips de busseig. Les captures van ser també decomissades i entregades, per al seu aprofitament, al menjador social de l'Església Evangelista de Dénia.

La Reserva Marina del Cap de Sant Antoni es troba actualment en un bon estat de conservació i és un refugi de biodiversitat. Durant els últims anys s'ha aconseguit que veïns, bussejadors, pescadors professionals i navegants s'impliquen en la seua protecció mitjançant la seua col·laboració de manera activa amb el Servei de Guardacostes Dénia també en la denúncia i la lluita contra el furtivisme.

<<< Tornar a la portada