Supermercats masymas avança en el benestar animal: només ven ous de gallina lliures de gàbia

Supermercados masymas avanza en el bienestar animal: solo vende huevos de gallina libres de jaula
  21/10/2021

La cadena de Supermercats masymas, de la distribuïdora de Pedreguer Juan Fornés Fornés SA, ja només ven ous que provenen de gallines criades fora de gàbies, segons han anunciat des de la signatura. Es tracta d'un pas més dins de la seua política de sostenibilitat, en aquest cas estesa també a la preocupació de la cadena pel benestar animal en els processos de producció.

Per tant, des d'aquestes dates en els lineals de tots els seus establiments només es poden adquirir ous procedents de gallines ecològiques, camperoles i de gallines criades en sòl, que es corresponen, respectivament, amb els codis d'identificació 0, 1 i 2.

Així mateix, els ous comercialitzats sota aquestes tres categories són de procedència nacional i, en el cas concret dels ecològics i els camperols de granges de la Comunitat Valenciana. En qualsevol cas, totes les granges proveïdores compten amb la certificació de ‘Benestar Animal’ que atorga AENOR.

Amb aquesta última acció, Supermercats masymas tracta d'aprofundir en la seua política corporativa per a promoure entre els seus clients un consum cada vegada més responsable, sostenible i respectuós amb el medi ambient i el benestar animal.

Subscriu-te!