Supermercats masymas contractarà 300 nous empleats per a reforçar la temporada d'estiu

Supermercados masymas contratará a 300 nuevos empleados para reforzar la temporada de verano
  17/05/2023
  La xifra suposa un increment del 20% en comparació amb les contractacions de la passada campanya   

Masymas supermercats, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés SA, ha anunciat la intenció de contractar 300 persones per a reforçar la seua plantilla durant la campanya d'estiu de 2023. La xifra suposa un increment del 20% en comparació amb les contractacions que va formalitzar la cadena durant la campanya estival de l'any passat.
    Les contractacions aniran dirigides a reforçar principalment els centres de treball amb gran afluència turística en tota la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia, així com al magatzem central de Masymas supermercats, situat en la localitat de Pedreguer. 
    L'empresa preveu que les noves contractacions s'incorporen als seus llocs de treball de manera progressiva a partir d'aquest mateix mes de maig, amb la intenció de començar amb la formació necessària per a cobrir les necessitats concretes en el moment en el qual comence la campanya. Les contractacions es prolongaran fins a finals d'agost i en determinats casos fins a mitjan setembre. Masymas no descarta, finalment, la continuïtat d'una part dels reforços d'estiu.

FORMACIÓ VERSUS EXPERIÈNCIA

    L'experiència no és un requisit imprescindible perquè la cadena aposta per la formació de la seua plantilla. Masymas, de fet, aposta per la formació contínua. L'any passat, la cadena va realitzar 30.000 hores de formació als seus treballadors i treballadores. 
    Caixers, reposadors o personal per a determinades seccions dels supermercats són alguns dels llocs que es preveu cobrir amb el personal de reforç. Els candidats han de tindre una actitud proactiva, capacitat de treball en equip i ganes d'aprendre. 
    Masymas supermercats compta amb 116 establiments distribuïts per tota la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia. En conjunt, la cadena donava ocupació a 2.690 persones al tancament de 2022.

<<< Tornar a la portada