Supermercats masymas evita la pèrdua de 1.600 tones d'aliments amb la seua campanya contra el desaprofitament

Supermercados masymas evita la pérdida de 1.600 toneladas de alimentos con su campaña contra el desperdicio
  27/09/2022
La cadena ha invertit més d'un milió d'euros en 2022 per a dur a terme el seu pla

Supermercats masymas, la marca de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés, SA, ha anunciat que intensifica la seua lluita contra el desaprofitament alimentari, després de conéixer el balanç dels últims resultats que llança la campanya.Unes xifres que són eloqüents: en el que portem d'any s'ha evitat el desaprofitament de 1.600 tones d'aliments a través de les diferents accions que componen aquest pla i que van dirigides principalment al consumidor.
    El resultat és fruit de l'aposta de l'empresa que es tradueix en fortes inversions. De fet, en 2022 s'ha destinat una mica més d'un milió d'euros al pla. Entre altres mesures, l'empresa controla de prop la vida útil dels aliments i abans que s'acoste la data de caducitat, els aplica un descompte important per a afavorir la seua venda i evitar que es malgasten. L'aplicació del descompte es realitza en cada producte en un termini suficient perquè el client puga consumir tranquil·lament el producte en perfectes condicions. 
    A més, dins de la seua línia de millores contínues, l'empresa continua treballant intensament en la seua cadena de subministrament perquè la quantitat de producte enviat a cada botiga siga el just i necessari. 
    També llança campanyes d'informació i sensibilització a través de la seua revista Mes llar i de les seues xarxes socials, dirigides als consumidors. Finalment, Masymas es va associar al juliol de 2020 amb la plataforma Too Good To Go per a donar-li una segona oportunitat als aliments i reduir la seua petjada de carboni.
    La directora de Màrqueting i Comunicació, Noelia Fornés, es mostra molt satisfeta amb els resultats d'aquesta política de reducció del desaprofitament alimentari. “Cada dia més els clients ens fan arribar el seu agraïment per aquesta línia de treball en favor de la sostenibilitat; sens dubte, continuarem buscant fórmules per a reduir al màxim el desaprofitament alimentari en els nostres supermercats”, conclou.

<<< Tornar a la portada