Supermercats masymas renova el conveni amb la Fundació per la Pilota Valenciana

Supermercats masymas renova el conveni amb la Fundació per la Pilota Valenciana
  16/03/2023

Masymas Supermercats i la Fundació per la Pilota Valenciana han renovat el seu conveni de col·laboració en un acte que ha tingut lloc aquest dimarts en la seu central de la cadena a Pedreguer. Amb aquesta col·laboració es garanteix la continuïtat d'un dels esdeveniments més especials i singulars de la temporada, el Trofeu Mixt masymas, que reuneix els millors jugadors de les modalitats d'escala i corda i raspall i a les seues dues aficions.

El conveni també implica que Masymas Supermercats siga patrocinador, junt amb l'Ajuntament de Pedreguer, d'un conjunt en les màximes competicions per equips de la modalitat d'escala i corda, la Lliga i la Copa.

A més, aquesta col·laboració continuarà tenint un rerefons solidari, ja que es mantindrà la celebració d'una jornada esportiva amb les primeres figures del moment i la recaptació obtinguda es destinarà a una causa benèfica.

També, i seguint en la seua línia de suport i promoció de la pilota, masymas Supermercts realitzarà una important difusió de l'esport dels valencians a les seues botigues, la seua plataforma web i xarxes socials.

El conveni ha sigut signat pel director general de masymas Supermercats José Juan Fornés, i el president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Juan Ureña. A l'acte també ha assistit els pilotaris Giner, Vicent i Canari.

SERVEI I ESPECTACLE

Fornés ha assenyalat que “hem renovat el nostre compromís de suport a la pilota, esport que portem en la sang com a valencians que som. Masymas va sorgir al poble de Pedreguer, en el qual està un dels trinquets de referència de la pilota, i ens hem anat expandint per la Comunitat Valenciana amb el compromís d'oferir qualitat als nostres clients al millor preu possible. Nosaltres donem servei a la societat i la pilota dona espectacle. Però la nostra vinculació va més enllà d'una col·laboració que pretén ajudar a un senyal d'identitat dels valencians. I és que compartim valors amb la pilota com l'esforç, el sacrifici i el treball en equip. Per això ens sentim tan identificats”, ha manifestat Fornés.

Per part seua, el president de la Fundació ha destacat la importància que aquest tipus de col·laboracions tenen per a millorar les condicions dels *pilotaris i de l'esport de la pilota i ha agraït a José Juan Fornés la seua sensibilitat cap a l'esport propi dels valencians.

<<< Tornar a la portada