Tanner i Gimena s’imposen a una Sant Silvestre d’Ondara que recupera el format presencial amb 336 participants.

  • Tanner y Gimena se imponen en una San Silvestre de Ondara que recupera el formato presencial con 336 participantes
  • Tanner y Gimena se imponen en una San Silvestre de Ondara que recupera el formato presencial con 336 participantes
  31/12/2021

Mark Tanner del Triatlón Huracan i Sara Gimena de l’Esports Colau han estat els guanyadors de la onzena edició de la Sant Silvestre ondarenca.

            La prova, de caràcter solidari a benefici de la Residència Mare de Deu de la Soledat, ha estat celebrada en un circuit urbà de quatre quilòmetres on els guanyadors han estat respectivament acompanyats per Moha Rida i Youssef Ahatach al pòdium masculí i per Benita Breiter i Alexandra Bishop.

            L’edició 2021 també va entregar premis a les millors disfresses, que han recaigut respectivament en l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Ondara, el carruatge de

rens i elfos i les caixetes de bombons.

 

1680 EUROS PER A LA RESIDÈNCIA

 

            La regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha lliurat els trofeus amb un agraïment als 336 participants tant en el vessant de corredors com de caminants la seua empenta per a recaptar 1680 euros a benefici del geriàtric. Així mateix s’ha congratulat de que la Sant Silvestre d’Ondara s’haja tornat a desenvolupar-se de forma física i amb totes les mesures de seguretat necessàries per a evitar qualsevol problema sanitari mitjançant la tasca portada a cap pel Club Atletisme d’Ondara i la resta de col·laboradors.

 

<<< Tornar a la portada