Pastís rosa de te

Tarta rosa de té
  06/02/2017

Gastrobar Picaetes. Xef, Andrea

INGREDIENTS 
- 1 bescuit 
- 450 gr. de maduixots 
- 175 gr. de nabius morats 
- 1 beina de vainilla. 
- 500 ml. de llet 
- 6 rovells d'ou 
- 150 gr.. de sucre 
- Sucre glas 
- 1 cullerada de te perfumat a la rosa 
- 5 fulles de gelatina 
- 200 ml. de nata líquida molt freda. 

PREPARACIÓ 

Rentar i assecar els maduixots i els nabius, retirar les fulles i els rabets i tallar els primers per la meitat. Tallar el bescuit en dos discos, aproximadament 2 cm. de grossor i 20 cm. de diàmetre. Obrir la beina de vainilla i afegir les llavors a la llet juntament amb el te. Calfar fins que quasi bulla. Retirar del foc i deixar en infusió durant 10 minuts. Colar. Remullar la gelatina en aigua freda. Batre els rovells amb el sucre, agregar la llet aromatitzada i tornar a posar a foc baix. Remoure fins que espessisca i la crema cobrisca el dors d'una cullera de fusta. Escórrer la gelatina i diluir-la en la crema. Deixar refredar. Muntar fermament la nata i incorporar-la a la crema. Folrar un motle desmuntable amb film de cuina. Emplenar amb la meitat de la mousse, disposar damunt un disc de bescuit i cobrir amb la resta de la mousse. Repartir damunt els maduixots i els nabius i acabar amb el segon disc de bescuit. Refrigerar vuit hores. Desmotllar sobre una font retirant el film i decorar amb nabius i sucre glas si es desitja.

<<< Tornar a la portada