Tercera Divisió FS: Frenada del Mar Dénia a casa davant el Castalla (1-4)

Tercera División FS: Frenazo del Mar Dénia en casa ante el Castalla (1-4)
  07/03/2022

El Mar Dénia va veure frenada la seua bona ratxa amb una derrota inesperada a casa davant el Castalla (1-4). El partit va arrancar amb molt de ritme i continus atacs en totes dues porteries. Els visitants es van avançar als dos minuts i la Mar Dénia va estrényer encara que sense fortuna de cara a gol. Quasi al caient del descans el Castalla va aprofitar un contraatac per a establir el 0-2.
    El conjunt local es va bolcar sobre la porteria rival en l'inici de la segona part encara que de nou els visitants es van tancar bé en el seu camp. En el minut 31 una pèrdua de pilota va suposar el 0-3 que va complicar el partit als locals. Entre la falta d'encert i les decisions arbitrals el partit es va tornar boig i es van deslligar les protestes. Després d'una polèmica acció va ser expulsat el delegat local José Mora.
    L'últim tram de partit va ser caòtic, circumstància que van aprofitar els de Castalla per a marcar el quart tant. El Mar Dénia va posar en pista porter jugador per a intentar canviar la dinàmica, però ja era tard. Va disposar d'un doble penal que tampoc va aconseguir anotar i no va ser fins a l'últim minut quan Rober anotava el 1-4 amb el qual s'arribava al final del partit.
    La convocatòria dianense la van formar: Angel Larrosa, Roque Simó, Luis Llinares, Rober Taronger, Nico Marí, Pau Argudo, Jordi Más, Jose Martí, Isaac Pastor, Borja Catalá i Jorge García de la Reina.
    La jornada del pròxim, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d'Elda on s'enfrontarà al conjunt filial del Nova Elda, en partit corresponent a la 24a jornada.