Teulada elige el 4 de diciembre a su segunda reina infantil de 2022

Teulada elige el 4 de diciembre a su segunda reina infantil de 2022
  26/11/2021

Teulada tria el 4 de desembre a la seua segona reina infantil de 2022

Dissabte 4 de desembre tindrà lloc en l'Auditori Teulada Moraira l'acte d'elecció de la reina infantil per a les festes patronals de Sant Vicent Ferrer de Teulada 2022. En realitat serà la segona reina infantil, perquè la primera és Emma Martínez. El canvi en les comissions per la pandèmia de Covid-19 va obligar al fet que la cinquena infantil de 2014, que correspondria eixir en 2023, s'avance un any i isca en 2022. Pel que, com és just, ha de tindre també una elecció de la reina infantil. En cas contrari, seria l'única cinquena que no haguera tingut l'oportunitat de participar en el sorteig de l'elecció de la reina. Així doncs, per a les festes patronals de 2022 hi haurà extraordinàriament una reina jove, Lorena Ern, i dues reines infantils.
La regidor de Festes, Rosana Caselles, ha volgut aclarir que “el motiu principal pel qual s'ha fet d'aquesta manera era que no coincidira l'any de festers amb l'any de la comunió dels xiquets i xiquetes. “Pensant que és una despesa gran per a les famílies que potser no totes podien assumir i no volíem córrer el risc que cap xiquet o xiqueta es quedara sense ser fester o festera”, aclareix. “A més, com tots sabeu, les comunions a Teulada són dins de les festes patronals, per la qual cosa coincidirien també les dates”, incideix.
    La presentació de l'acte ha comptat amb la participació de la portaveu de la Comissió de Festes 2020+2, qui ha volgut apuntar que “aquest acte serà gratuït i obert a tota la ciutadania, i per al qual s'hauran d'adquirir les entrades, disponibles a partir de la setmana vinent en el *Auditori Teulada Moraira”.
    L'alcalde de Teulada *Moraira, Raúl *Llobell, ha tancat la presentació apel·lant a la responsabilitat de tots en aquestes dates festives. “Desitjar a tot el municipi de Teulada Moraira que puga gaudir de tots els actes que s'han preparat, sempre amb prudència i responsabilitat, tenint en compte que seguim en situació de pandèmia”.

<<< Tornar a la portada