Teulada Moraira escomet la renovació dels parcs infantils de les places públiques

Teulada Moraira acomete la renovación de los parques infantiles de las plazas públicas
  30/03/2022

La Regidoria de Serveis Generals de l'Ajuntament de Teulada, que dirigeix José Antonio Bisquert, ha posat en marxa un pla de renovació dels parcs infantils de les places públiques del municipi. L'actuació suposarà una inversió de 97.743,65 euros, que aportarà íntegrament la Diputació d'Alacant. 
    Entre les millores previstes s'ha plantejat una nova zona d'ombra en la plaça VIé Centenari; la creació d'un nou parc en la zona enjardinada de les Platgetes; i la renovació dels sòls i parcs de la biblioteca pública de Teulada, de la plaça Tresmall i de la plaça Palangre de Moraira. 
    *Bisquert ha assenyalat que aquestes actuacions suposaran “una millora en el desenvolupament vital dels més xicotets del nostre municipi, ja que és un servei imprescindible del qual gaudeixen diàriament les famílies que viuen i visiten Teulada Moraira”.
    El Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA) serà l'encarregat de triar el disseny del mobiliari dels nous parcs, “perquè ens importa la seua opinió i són ells els qui els gaudiran més que ningú”, ha incidit la regidora d'Infància i Adolescència, Verónica Martínez.

<<< Tornar a la portada