Teulada Moraira busca fotos per a ampliar l'arxiu històric municipal

Teulada Moraira busca fotos para ampliar el archivo histórico municipal
  13/01/2022

L'Ajuntament de Teulada Moraira ha llançat una campanya per a animar als seus veïns a participar en la recol·lecció d'imatges i fotografies històriques amb les quals ampliar l'arxiu municipal. A més d'aquest objectiu el departament de Participació Ciutadana i Comunicació pretén també amb les imatges que es recopilen promoure els llocs més emblemàtics del municipi a través dels canals oficials. 
    Aquelles persones que vulguen aportar el seu granet d'arena en aquest projecte poden col·laborar enviant les seues imatges digitals o escanejades al correu electrònic de participacionciudadana@teuladamoraira.org
    Luis Caballero, regidor de Participació Ciutadana, ha volgut animar a tots “a col·laborar en aquesta col·lecció, de manera que puguem fer de les imatges de Teulada Moraira un patrimoni públic”. 
    Per part seua, Rosana Caselles, regidor de Comunicació, ha insistit en "la importància de guardar i compartir les fotografies antigues, ja que és una manera de contar la història del nostre poble i els nostres veïns".

<<< Tornar a la portada