Teulada Moraira estrena una nova escombrariare per a donar servei a les urbanitzacions del municipi

Teulada Moraira estrena una nueva barredora para dar servicio a las urbanizaciones del municipio
  08/02/2022

L'Ajuntament de Teulada, a través de l'empresa pública Teumo Serveis Publics SL, ha adquirit una de les dues escombrariares d'arrossegament de gran capacitat per a poder atendre la neteja de la zona d'urbanitzacions i disseminat del terme municipal. Aquesta eina es fa indispensable per a poder atendre un territori tan singular com el de Teulada Moraira per la seua extensió i morfologia. A més, el fet de disposar d'un sistema d'arrossegament en lloc d'aspiració fa que presente una major senzillesa mecànica, la qual cosa facilita el seu manteniment i millora la qualitat del servei davant reparacions que seran de menor índole o de menor temps de reparació.
    La recepció d'aquesta maquinària s'ha formalitzat aquesta setmana per part de l'el alcalde de Teulada Moraira i el president de la mercantil Teumo, Raúl Llobell, ajunte el vicepresident, José Antonio Bisquert, i el conseller delegat, Héctor Morales.
    Morales ha destacat que “a més d'aquesta millora, es continua apostant pel reciclatge potenciant la fracció orgànica que ja és present en els dos nuclis urbans, ampliant el servei en diverses zones i urbanitzacions de la localitat”.
    Per part seua, Llobell s'ha mostrat satisfet de “la gran labor realitzada pels departim de l'Ajuntament de Teulada implicats, que han agilitat el procés d'aprovació d'aquestes inversions, sent aquesta una necessitat des de fa anys”.

<<< Tornar a la portada