Tiramisú de llimó

Tiramisú de limón
  30/01/2017

Ortega 20, Juani i Toni

INGREDIENTS

-250 gr. de mascarpone

-3 ous

-Suc i ralladura d'un llimó i d'una llima.

-1 tub de llet condensada

- 6 bescuits de soletilla

-50 ml de limoncello

-100 gr de sucre

 

PREPARACIÓ

Elaborar un almíbar (300ml. d'aigua amb el sucre) i barrejar amb el limoncello al gust. Posar en remull els bescuits. Barrejar en un bol la llet condensada i el suc de cítrics, i en altre bol, el mascarpone i 2 rovells d'ou. Unir-lo tot. Muntar les 3 clares a punt de neu i agregar-les a la crema. Realitzar el muntatge en bols o copes de cristall per a poder-lo menjar sense haver d'esperar les 12 hores que necessita un tiramisú per a desmoldar-se. Per a la presentació disposar en bols individuals per a postres els bescuits xopats en el limoncello i escorreguts i després la crema. Finalment, amb les mans, trencar mig bescuit per bol per a donar-li un toc cruixent molt agradable i decorar amb la ralladura de llima llimó. Reduir al foc la barreja d'almíbar i limoncello fins a aconseguir un xarop. Quan estiga temperat, afegir a les postres i reservar en la nevera fins al moment de servir. Acompanyar amb un vi blanc.

<<< Tornar a la portada