Tot preparat per a la Segona Trobada d’Artistes i Creadores Feministes de la Marina Alta a Pedreguer

Tot preparat per a la Segona Trobada d’Artistes i Creadores Feministes de la Marina Alta a Pedreguer
  14/09/2022

Aquest dissabte un gran col·lectiu de dones artistes i creadores feministes de la Marina Alta es trobaran a Pedreguer, durant una jornada de treball dissenyada amb el suport de l’Ajuntament i la MASSMA. Amb més de 40 dones inscrites ja a la Segona Trobada d’Artistes i Creadores Feministes de la Marina Alta, el registre continuarà obert fins al dia previ a la trobada, mitjançant el mateix formulari de mapatge llançat per l’organització, que acumula més de 60 artistes registrades.

La programació definitiva de la jornada queda distribuïda de la següent manera:

- A les 11 h.: Benvinguda.

- A les 11.30 h.: Taller grupal: “Qui som, què fem i què volem”. Dinamitzat per Argila, una cooperativa feminista especialitzada en facilitació grupal, a través de la qual poder identificar necessitats, recursos i possibilitats.

- A les 13.30 h.: Espectacle de dansa contemporània: DOCE. Cia Sybaila Astrodanza. Intèrpret: Sybila Gutiérrez.

- A les 14 h.: Pausa per a dinar.

- A les 16 h.: Espai Micro-Obert.

- A les 17.30 h.: Taula debat "Experiències, art i feminisme", moderada per Irene Ballester Buigues, i amb la participació del Col·lectiu DAR i la MACMA.

- A les 19.30 h.: Concert cloenda amb Estela Malonda

Des de l’organització s’anima a totes les artistes i creadores de la Marina Alta que encara no s’han inscrit a fer-ho, ja siga per a assistir a les jornades o per a formar part del mapatge comarcal, a través del següent enllaç: https://forms.gle/G5g8a1JpDBVPzHwZ6. A banda, recorden que cal reserva per al dinar, i per això, davant qualsevol dubte, es poden posar en contacte amb l’organització escrivint a donesculturamarinaalta@gmail.com.

També cal assenyalar que comptem amb la col·laboració del café bar La Faràndula de Pedreguer, que acollirà algunes de les propostes del programa.

"Les dones de la Marina Alta", manifesten les organitzadores, "també fem cultura, volem ser visibles i el pròxim dissabte ho demostrarem durant una jornada d’intercanvi i reflexió".

<<< Tornar a la portada