Tremp reivindica un espai pels grups de la comarca a l’Almadrava Rock de Els Poblets

  • Tremp reivindica un espai pels grups de la comarca a l’Almadrava Rock de Els Poblets
  • Tremp reivindica un espai pels grups de la comarca a l’Almadrava Rock de Els Poblets
  24/07/2022

L’actuació del grup xabienc-gater Tremp al renascut Almadrava Rock de Els Poblets ha reivindicat un espai pel desenvolupament dels grups de la comarca a aquest tipus d’esdeveniments musicals.

            Jaume Mulet, Paco Sirerol, Àlex Sirera i Joan Valverde s’han clavat a la butxaca al nombrós públic assistent a mesura que anaven interpretant cançons com “Herois sense nom”, “Roses de paper”, “Cors que escalen la pluja” o “Laila” de les que han evoluciona des de l’indie-rock cap a una so més melòdic i contundent.

            Junt amb ells la cantautora Esther, el reggae de Malucks per a abordar qüestions polítics socials des d’una perspectiva feminista, i, sobre tot, el ska i el punk de la Fúmiga, han permès reprendre el camí obert el 1999 per l’Ajuntament d’Els Poblets per a potenciar la música en valencià.

 

MULTITUDINÀRIA RESPOSTA DEL PÚBLIC A UNA MARCA PIONERA

 

            El regidor de Cultura, Salvador Sendra, s’ha congratulat de la multitudinària resposta de la iniciativa per part del públic provinent de tota la geografia valenciana. “Ha quedat clar que aquell Almadrava Rock del que van fer una marca per Els Poblets en la presència de grups com Obrint Pas, Sant Gatxo, Sopa de Cabra encara té ressò i deguem aprofitar la circumstància per a tractar d’assegurar la seua continuïtat com a festival de referència musical autòctona”, ha manifestat.

            Així mateix ha agraït expressament la implicació de les filaes de moros i cristians que, segons ell, “encarnen un gran percentatge del teixit social del municipi”.

            Al capítol d’agraïments ha afegit el suport de l’Institut Valencià de Cultura de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, sense el qual posar en escena la logística que requereix un esdeveniment d’aquestes característiques en l’actualitat resulta molt complicat.   

 

 

<<< Tornar a la portada