Canfali Marina Alta

Tres detinguts a Calp en diverses operacions per estafa, furts a turistes i tràfic de drogues

  • Tres detenidos en Calp en varias operaciones por estafa, hurtos a turistas y tráfico de drogas
  • Tres detenidos en Calp en varias operaciones por estafa, hurtos a turistas y tráfico de drogas
  28/06/2019

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp tres persones com a presumptes autors de diversos delictes. Un dels detinguts és un home francès de 34 anys acusat de tres delictes de furt i estafa bancària. A la dona detinguda, de nacionalitat romanesa i 28 anys d'edat, se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència i dues de furt. El tercer detingut és un home espanyol de 42 anys, a qui es relaciona amb el tràfic de drogues.

Pel que sembla, l'home de 34 anys abordava a ciutadans estrangers quan feien ús del caixer automàtic. Sempre ben vestit i amb aparença de turista, es dirigia a ells amb el pretext que el caixer no els havia lliurat tots els diners. Amablement, els demanava que tornessin a introduir la seva targeta per esmenar l'error, moment que aprofitava per observar el número PIN. Un cop aconseguia la clau, utilitzava tota mena d'estratagemes per sostreure la targeta i fer-los creure que el caixer se l'havia "empassat".

El detingut va actuar d'aquesta manera a Calp, l'Alfàs del Pi i Santa Pola, fins que agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp van establir un operatiu de vigilància i logaron localitzar-lo en les rodalies d'un caixer, mentre aguaitava a una nova víctima .

Cercar notícies
Agenda