Tres detinguts per tràfic de drogues després d'una trifulca en un bar

Tres detenidos por tráfico de drogas después de una trifulca en un bar de Dénia
  28/08/2022

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia i Beniarbeig a dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola i romanesa, d'entre 26 i 46 anys d'edat, per tràfic de drogues. La detenció es va produir després d'acudir a una crida en la qual es denunciaven uns danys en el mobiliari d'un bar.

 

Dos dels arrestats havien protagonitzat una forta discussió amb el propietari del bar arribant a trencar gots i copes i colpejar el mobiliari. 

 

Quan els agents van acudir a la crida del propietari del bar, els dos detinguts van intentar marxar-se del lloc, sent interceptats i detinguts després de trobar-se en l'escorcoll i registre del vehicle que conduïen 12,8 grams de cocaïna preparada per a la venda, 530 euros en efectiu fraccionat en diversos bitllets de 50, 20, 10 i 5 euros i una llibreta amb anotacions de noms de persones i quantitats de diners. 

 

Després d'aquests fets, es va iniciar una investigació policial que va portar als agents a un domicili de Beniarbeig, on es va realitzar una entrada i registre autoritzat per l'autoritat judicial competent. En el registre de l'habitatge van ser confiscats 530 grams de marihuana, una bàscula de precisió i un total de 6.430 euros, dels quals 6.000 euros estaven amagats en una guitarra. 

 

Després del registre va ser detingut el propietari del domicili, que en aqueix moment es trobava en l'habitatge.

 

La droga confiscada en aquesta operació policial hauria aconseguit un valor de mercat de quasi 4.000 euros. 

 

Dels tres detinguts, un d'ells va ser posat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, els altres dos arrestats, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia. 

La investigació ha sigut duta a terme pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia.

<<< Tornar a la portada