Tres estudiants de Dénia llancen un micromecenatge per a participar en la gran final del Mundial de Robòtica que se celebrarà a Alemanya

Tres estudiantes de Dénia lanzan un crowdfunding para participar en la gran final del Mundial de Robótica que se celebrará en Alemania
  27/10/2022

"Al febrer de 2022 creem l'equip Gamma Version per a competir en l'Olimpíada Mundial de Robòtica (WRO). Triem el repte de Future Engineers en el qual un vehicle robòtic ha de conduir de manera autònoma en un circuit que canvia aleatòriament en cada ronda. L'objectiu és aconseguir el millor temps conduint diverses voltes de forma totalment autònoma i respectant els senyals de trànsit", compten Pablo, Pedro i Javier en una campanya que han posat en marxa en la plataforma GofundMe amb la finalitat de participar en la final del certamen mundial de robòtica.

Des de llavors no han parat de treballar en el que anomenen "cotxe fantàstic". "El nostre esforç ha tingut recompensa: al juny guanyem el Torneig de Madrid Nord i al setembre la Final Nacional que es va celebrar a Jaén", compten.

Aqueixa última victòria els atorga el dret de participar en la gran Final Internacional de Dortmund (Alemanya). "Assistir a una competició a nivell internacional porta associats unes despeses econòmiques considerables: taxes d'inscripció, vols, allotjament, menjar i recanvis per al cotxe", detallen.

"És per això que estem buscant patrocinadors o gent que vulga posar el seu granet d'arena per a fer que aquest projecte es faça realitat", sentencien.

<<< Tornar a la portada