Quatre perruqueries i un bar de Dénia obtenien diners extres amb la venda de drogues 

Cuatro peluquerías y un bar de Dénia obtenían dinero extra con la venta de drogas 
  24/08/2021

En alguns establiments es permetia el consum de les substàncies 

 

Una operació de la Policia Nacional ha permetre detindre a una dona i dos homes per traficar amb drogues en diversos establiments comercials de Dénia. Es tracta dels responsables de tres locals inspeccionats. A més, han sigut sancionats per tindre a treballadors amb condicions laborals irregulars. 

Els detinguts, d'entre 38 i 58 anys d'edat i de nacionalitat espanyola i colombiana, es treien uns diners extres gràcies a la venda de la droga. Van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia.

Els agents han registrat quatre perruqueries i un bar,  on s'ha confirmat que es venia droga. Fins i tot, en alguns establiments es permetia consumir les substancies estupefaents. 

A més, s'ha detectat l'incompliment de les mesures anti-covid i la vulneració de les condicions laborals i d'ocupació irregular de ciutadans. Per tot això, s'han notificat sancions per possessió de substàncies estupefaent i d'armes, no portar màscara, deficiències en la licitació i habilitació administrativa en establiment públic, i contractació irregular de ciutadans estrangers.

En l'operació han participat agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Dénia, Unitat de Guies Canins d'Alacant i la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana, Policia Local de Dénia, i Inspecció de Treball. Segons ha informat la Comissaria de Dénia, l'actuació policial es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana. 

<<< Tornar a la portada