Primera Regional: Pedreguer 1, Xeraco 0

  • Primera Regional: Pedreguer 1, Xeraco 0
  • Primera Regional: Pedreguer 1, Xeraco 0
  • Primera Regional: Pedreguer 1, Xeraco 0
  • Primera Regional: Pedreguer 1, Xeraco 0
  22/10/2017
Tres punts i segon amb el mateix guió de fa quatorze dies

PEDREGUER: Gauchi, Feliu, Jordi, Iván, Ente, Ortega (Duque), Ximo Garcia, Joel, Diego (Ximo Andrés), Gil i Jorge (Eloy).

XERACO: Cristian, Roget (Carlos Nadal), Jesús, M. Ángel, Carlos Ferrando, Carles, Sime, Marqués (Bolu), Furu, Eric i Pareja.

ÀRBITRE: David Hontoria Arlandiz. Ha amonestat amb groga el local Eloy i els visitants Carles -que ha vist la segona groga al 85-, l’entrenador Capi, el segon entrenador Miquel Grau -també expulsat amb doble amonestació- i Carlos Ferrando.

GOLS: 

1-0. Minut 89. Eloy.

 

El Pedreguer ha repetit el mateix guió que fa catorze dies a casa, contra l’Altea, per sumar la tercera victòria consecutiva i situar-se segon de la classificació. Un partit obert, amb dos bones propostes futbolístiques, domini altern amb intercanvi constant de colps, i els de casa que resolen en l’últim minut. Hui la jugada del gol -que ha vingut poc desprès que el Xeraco perguera un jugador per vore la segona targeta groga en una situació controvertida i que ha indignat els visitants- ha tingut com a protagonista a Eloy, a qui li ha rebotat en els peus un rebuig dins l’àrea menuda per tirar-la dins. Pel Pedreguer han destacat Jordi, Ximo Garcia i Duque, que ha aportat espenta a l’últim tram del partit.  

<<< Tornar a la portada