Tres veïns de Xàbia captura al lladre de nombrosos comerços i establiments hostalers de la comarca

Tres vecinos de Xàbia capturan al ladrón de varios comercios y establecimientos hosteleros de la comarca
  07/03/2024

Tres veïns de Xàbia han aconseguit retindre al presumpte autor de més de 37 robatoris en comerços i establiments hostalers de la Marina Alta. Gràcies a la seua intervenció, la Guàrdia Civil va poder detindre a l'home, de 60 anys  i nacionalitat txeca. Llevaa ferramentes utilitzades  per a forçar portes o finestres dels negocis així com la vestimenta i les ulleres d'esquiar utilitzades per a ocultar la seua identitat. 

Les investigacions, iniciades a l'abril de 2022, després de diverses denúncies de robatoris en establiments comercials i hostalers dels municipis de Moraira i Calp, van portar a l'Àrea d'Investigació del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Xàbia a posar en marxa l'operació Bude amb l'objectiu de detindre al responsable. Actuava en solitari, vestit amb la mateixa indumentària i utilitzant un pasamontaña i unes ulleres de busseig o d'esquiar per a ocultar el seu rostre. 

La detenció es va produir el passat dia 3 a Xàbia. Tres veïns van retindre a l'individu  quan estava saltant la tanca del residencial on vivien, si bé va intentar fugir i va arribar a amenaçar-los verbalment. 

Se li atribuïxen 37 delictes de robatori amb força en establiments públics a Xàbia, Dénia, Calp i Dénia. 

<<< Tornar a la portada