Un cartell de la pintora Rosa Gavilà il·lustra el programa de festes de Sant Jaume 2019 d'Ondara

Un cartel de la pintora Rosa Gavilà ilustra el programa de fiestas de San Jaime 2019 de Ondara
  10/07/2019
Se celebraran del divendres 19 al 27 de juliol amb els bous i la música com a eixos del calendari

Les Regidories de Festes i Tradicions, Cultura i Igualtat han presentat el programa de Festes de Sant Jaume 2019 que han organitzat amb la Comissió de Sant Jaume, la Quintà els Ajocats, i la Comissió de Bous del 19 al 27 de juliol. Programa que te com a portada un cartell de la pintora ondarenca, Rosa Gavilà, que ha comparegut junt als representants de cadascuna de les entitats organitzadores per a expressar l’emoció que sentia per col·laborar en el seu poble en una tradició com aquesta.

La presentació ha servit de comiat a la fins ara regidora de Festes eixint, Mari Carmen Velàzquez, qui ha fet acte de presència per a formalitzar el relleu al seu substitut Miguel Gomis, i agrair la col·laboració i implicació de tots els col·lectius col·laboradors de les festes en l’última legislatura. També s’ha posat a disposició del nou responsable de l’àrea per a perfilar qualsevol circumstància en base a l’experiència adquirida els darrers quatre anys. 

Gomis ha reconegut expressament la tasca portada endavant per la seua predecessora per a fer de les festes una matèria de consens en la que ha assegurat la continuïtat per al gaudiment del públic de totes les edats.

 

<<< Tornar a la portada