Un circuit d’educació vial i el concurs de pintura ràpida complementen la VII Fira Marina Alta aquest cap de setmana a Ondara

Un circuit d’educació vial i el concurs de pintura ràpida complementen la VII Fira Marina Alta aquest cap de setmana a Ondara
  08/11/2023

Ondara torna a viure aquest mes de novembre de 2023 la seua tradicional “Fira de Fires, des de 1690”, en un format més reduït que en les últimes edicions per tal de concentrar en dos caps de setmana els principals esdeveniments firals.

            El programa, organitzat des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament, té previst desenvolupar-se en aquest cap de setmana de l’11 i 12 de novembre amb la VII edició de la Fira Comarcal, que estarà complementada amb un concurs de pintura ràpida, tallers de reciclatge i un circuit d’educació vial. Des d’aquest departament han definit l’esdeveniment com un encontre estratègic que aglutina els pobles de la comarca sota un mateix marc de promoció i col·laboració. Així mateix han confirmat la presència de municipis com Pedreguer, Gata, Beniarbeig, Dénia, El Poblets, Vall de Laguard, Jesús Pobre, Ràfol, El Verger, Xaló, Benidoleig i Ondara, els quals, junt amb la Mancomunitat de Pego i les Valls oferiran informació turística i associativa amb la participació de les respectives associacions i comerços elacionats amb la promoció econòmica. Tot això, a banda del dinamisme que atorga a l’esdeveniment la presència activa d’associacions de caire comarcal com l’IECMA, la MACMA, ADAMA i el Grup Nodrissa de lactància materna que tindran a la seua disposició un espai-fòrum per a presentar propostes, el qual, a banda, aprofitarà com animació amb música i balls tradicionals.

            A banda, de cara a la setmana entrant des de l’organització s’ha informat que les atraccions obrirà la vesprada del divendres 17 i tindran preus reduïts en el dia dels xiquets el 15 i 22 de novembre.

            L’agenda firal del cap de setmana és la següent:

 

DISSABTE 11

            -A les 12 h.: Visita inaugural a la Fira Comarcal al recinte del Prado amb la participació D’Ondara Colla de dolçaines i tabals i la Colla l’Esclat del Verger, el grup de Danses de Pedreguer i les Balladores d’Ondara.

-A les 18 h.: Presentació del núm 52 de la Revista literària L’Aiguadolç per part de l’Institut d’Estudis Comarcal..

            -A les 18.45 h: Xerrada “La ruta dels riuraus, una ruta europea” a càrrec de Luis Silvestre.

            -A les 19.30 h: Presentació de la novel·la “Estiu” de J. Vicent Miralles.

 

DIUMENGE 12

            -A les 10 h.: Animació musical a càrrec d’ OndarAttack.

-A les 12 h.: Presentació del conte popular “La raboseta de Pamis”, a càrrec d’Amalia Pastor.

            -A les 13 h.: Passa-carrer pel recinte firal i voltants a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

-A les 17.30 h.: Taller de lactància materna Grup Nodrissa.

-A les 19.30 h.: Presentació del llibre fotogràfic “La marina en caiac” de Just I. Sellés.

 

<<< Tornar a la portada