Un concert de la formació de cambra de la Universal Chambers Orchestra arranca el compte enrere cap al Sonafilm 2022 a l’Auditori d’Ondara

  • Un concierto de la formación de cámara de la Universal Chambers Orchestra arranca la cuenta atrás hacia el Sonafilm 2022 en el Auditorio de Ondara
  • Un concierto de la formación de cámara de la Universal Chambers Orchestra arranca la cuenta atrás hacia el Sonafilm 2022 en el Auditorio de Ondara
  16/05/2022

La IV edició del Festival de Música de Cine de la Marina Alta Sonafim ha arrancat amb el r el màgic concert que ha ofert la formació de cambra de la Universal Chamber Orchestra a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara.

L’actuació, sota la batuta del director titolar José Martínez Colomina, ha emmarcat la presentació d’un esdeveniment que, dedicat al desaparegut compositor italià, Ennio Morricone, desenvoluparà actes d’homenatge a Dénia, El Verger i al municipi del 17 al 21 d’agost.

 

EXTENSIÓ CAP A DÉNIA I EL VERGER

 

La vetlada va començar amb l’explicació, per part del director artístic i ànima màter del Sonafilm, Javier Gil, dels detalls de l’esdeveniment que estarà dedicat a la figura del desaparegut compositor italià, Ennio Morricone. En concret, el programa del Sonafilm Marina Alta començarà el dimecres 17 d’agost amb la projecció a Ondara del documental “Ennio el Maestro” del director Giussepe Tornatore. Les actuacions en sí tenen previst començar el dijous 18 a El Verger amb el concert “Intimate Morricone” que protagonitzaran el clarinetista José María Santandreu i el pianista Christian E. Zinsser. Aquest preàmbul traslladarà els actes d’eixe cap de setmana a Dénia on l’organització ha programat pel divendres 19 en horari de matí la conferència-presentació de la música de cine a càrrec de Conrado Xalabarder, mentre que per la vesprada-nit està previst l’espectacle “Forrest Gump Song”  de Moanin Project.

DEDICAT A LA FIGURA D'ENNIO MORRICONE

L’acte central ha quedat emplaçat a la plaça de bous d’Ondara el dissabte 20 d’agost, on la Universal Chambers Orchestra oferia un repertori composat per peces de pel·lícules com “Érase una vez en el oeste”; “Novecento”, “Los Intocables”, “El bueno, el feo y el malo”, “Érase una vez en América”, “Cinema Paraiso”, “Chi Mai”, “La Califa” o  “Ecstasy of Gold”. Aquesta edició tindrà com a epíleg el concert de cambra que l’Ensemble Mira quina Trompa, format per una quinzena de trompistes i dirigit per Vicent Berbegal Coloma, oferirà el diumenge 21 a El Verger.

 

COL·LABORACIÓ VOCAL

 

Pel que fa al concert de la formació de cambra de la que tornarà a ser protagonista estel·lar del Sonafilm en agost, el nombrós públic congregat a l’Auditori d’Ondara ha gaudit d’un repertori molt divers i per a tots els públics, que ha comptat en la part final amb la col·laboració vocal de la Coral Santa Ana d'Ondara, el Cor de Beniarbeig i el Cor de la Xara, per arrodonir una nit de pel·lícula.

 

<<< Tornar a la portada