Un concert de la Universal Chambers Orchestra li calfa motors al Sonafilm 2022 a l’auditori d’Ondara

Un concierto de la Universal Chambers Orchestra le calentará motores al Sonafilm 2022 en el auditorio de Ondara
  03/05/2022

La IV edició del Sonafilm serà presentada el dissabte 14 de maig amb un concert de la Universal Chambers Orcherstra a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, segons ha anunciat la Regidoria de Cultura.

La responsable de l’àrea, Raquel Mengual, ha confirmat que la formació que torna a tindre al seu càrrec l’esdeveniment interpretarà peces de diferents compositors de música de cine a partir de les 19.30 hores. Així mateix, ha informat que el concert comptarà amb la participació de la Coral Santa Anna d’Ondara, el Cor de Beniarbeig i el Cor de la Xara, i que tindrà l’entrada gratuïta, encara que caldrà adquirir-les en www.agendaondara.es per a garantir l’accés.

Tot això, a l’espera de desvelar més detalls del concert d’agost que anirà dedicat al compositor Ennio Morricone

 

INCORPORACIÓ DE EL VERGER

 

        No obstant, de la ma de la Regidoria de Cultura de El Verger ha transcendit la incorporació d’aquest Ajuntament en la mateixa dinàmica que en l’anterior edició ho va fer el de Dénia en recerca de donar-li un d'àmbit comarcal per a aquest estiu mitjançant una programació de  més dies, amb més esdeveniments, amb persones especialitzades en música de cine, i oberta obrirà a la pedagogia amb un masterclass.

 

 

<<< Tornar a la portada