Un concurs fotogràfic dinamitza la representació de La Passió a Ondara

  • Un concurs fotogràfic dinamitza la representació de La Passió a Ondara
  • Un concurs fotogràfic dinamitza la representació de La Passió a Ondara
  03/04/2023

L’organització de la  representació de La Passió a Ondara ha decidit convocar un concurs fotogràfic per tal de dinamitzar-la i integrar-la cap a altres disciplines culturals que complementen la merament escènica a efectes de difusió i promoció com a reclam cultural i turístic del municipi.

        La iniciativa ha estat ben acollida per fet de que s’ha observat un increment de les càmeres fotogràfiques i mòbils entre els centenars de persones que s’han congregat al voltant de les set escenes que al llarg del casc històric han disposat  la parròquia de Santa Anna, la Junta Central de Confraries i el col•lectiu de Júniors M.D, amb la col•laboració de la Diputació Provincial d'Alacant i de la Regidoria de Festes i Tradicions. En concret l’organització ha habilitat escenaris com el moll del Prado – passatge de l'oració en l'hort de les oliveres i crucifixió - la plaça de bous –compareixença davant del Sanedrí, la placeta de les Escoles –juí davant de Pilatos i condemna a mort de Jesús- i la plaça Major –conducció davant d’Herodes-. En aquestes estacions del Calvari, representades a l’aire lliure i en valencià,  han participat una seixantena de figurants. No obstant, els organitzadors han deixat unes setmanes de marge per tal de que els participants en el certamen fotogràfic puguen treballar les imatges preses per a presentar-les al jurat per tal d’optar a il·lustrar el cartell de la propera edició que és el premi.

        El regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha donat l'enhorabona a l'organització de La Passió pel magnífic muntatge i l'escenificació, la bona planificació i les grans actuacions de tots els participants per a donar credibilitat a la una tradició que suposa un dels millors alicients de la Setmana Santa a la comarca de cara al turisme cultural.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada