Un curs gratuït i obert a tots els públics formarà a Pedreguer en matèria d'igualtat i prevenció en violència de gènere

Un curso gratuito y abierto a todos los públicos formará en Pedreguer en materia de igualdad y prevención en violencia de género
  07/01/2020

L’Ajuntament, seguint les directrius del segon Pla d'Igualtat, durà a terme conjuntament amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx una nova formació en matèria d'igualtat i prevenció en violència de gènere. En concret es tracta del curs titulat Masculinitat i relacions de gènere: de la construcció sociocultural de la identitat masculina tradicional a les noves masculinitats igualitàries, i en el que s’han involucrat la Regidoria d'Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives i l'àrea d'Igualtat de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta. També s’ha implicat al Centre de Formació de la Conselleria d'Educació de Gandia, per tal que el seu professorat puga acreditar-se les hores de formació. A banda, l'Ajuntament ja ha traslladat la intenció de destinar part de la seua tasca a la formació tant per al personal de l'Ajuntament com en aquest cas a tota la comunitat educativa i a la ciutadania en general. És per això que aquest curs serà gratuït i es podran apuntar totes aquelles persones i professionals interessades en la matèria.

La formació serà impartida per la professora Anastàsia Téllez i el professor Joan Sanfélix Albelda, ambdós docents membres del Grup d'Investigació Economia, cultura i gènere de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. La durada del curs serà de 20 hores i les sessions es realitzaran el 29 de gener i els dies 5, 12, 19 i 26 de febrer en horari de 16.30 a 20.30 hores, a la Casa de Cultura de Pedreguer.

Les places són limitades i per a poder inscriure's al curs cal fer-ho pel web de la Universitat Miguel Hernández  o en la plataforma de CEFIRE.

Subscriu-te!