Un figatell de sèpia, millor tapa de la Fira d’Ondara

Un figatell de sèpia, mejor tapa de la Fira d'Ondara
  01/12/2021

Però no un figatell de sèpia qualsevol, sinó sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla, elaborat al Bar del Centre Social, ha estat el plat guanyador al premi de la millor tapa de la Fira d’Ondara. Casualment, aquest plat ja va ser guanyador de l’última edició del concurs. La segon tapa més votada ha sigut el Cruixent de rabo de bou amb puré trufat del Bar Tia Maria. 
    En el concurs, que es va desenrotllar del 13 al 28 de novembre, van participar un total de 9 establiments hostalers d’Ondara. El regidor de Participació i Associacionisme d’Ondara, Miguel Gomis, ha sigut l’encarregat de donar a conéixer els premis. També s’ha sortejat un sopar per a dos persones en el bar guanyador entre els clients, premi que ha sigut per a Antònia Doménech, veïna d’Ondara.

<<< Tornar a la portada