Un grup de joves insulta a una parella que exhibia la bandera LGTBIQ+ a Ondara

Un grup de joves insulta a una parella que exhibia la bandera LGTBIQ+ a Ondara
  01/07/2023

La matinada de dissabte a Ondara ha registrat un altercat entre un grup de joves i una parella que exhibia la bandera LGTBIQ+ a la façana de sa casa. El succés, segons el comunicat de la Policia Local va tenir lloc al voltant de les 0,45 hores quan la parella en qüestió va rebre els insults dels joves que, a banda van escopir i tirar líquids la bandera de l’arc de Sant Martí que com a símbol de col·lectiu LGTBIQ+. Els agents es van personar

en el lloc dels desagradables fets on els insultants es van donar a la fuga sense que pogueren ser identificats.

            Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha emès una nota per a condemnar de forma contundent uns fets susceptibles de ser qualificats com delicte d’odi. “Advertim que Ondara és un poble tolerant i respectuós, pensen el que pensen les persones i estimen a qui estimen” resa el comunicat un es demana expressament a las ciutadania d'Ondara, i dels pobles veïns que ens visiten, que en cas d'identificar alguna actitud que altere la convivència i falte al respecte a la ciutadania, en part o en la seua totalitat, es faça saber a la policia local perquè es prenguen les mesures corresponents i restablisquen l'adequada convivència.

            Així mateix, des de l’equip de govern i la Policia Local s’han solidaritzat amb la parella afectada en nom del poble d’Ondara “perquè ningú es mereix ser víctimes de l'odi que transpiren certes persones”

<<< Tornar a la portada