Un home intenta embarcar en un ferri amb cinc quilos i mitjà de droga

  • Un hombre intenta embarcar en un ferri con cinco quilos y medio de droga
  • Un hombre intenta embarcar en un ferri con cinco quilos y medio de droga
  • Un hombre intenta embarcar en un ferri con cinco quilos y medio de droga
  16/05/2023

Havia ocultat cocaïna, cristall i marihuana en una caixa metàl·lica oculta dins del maleter del cotxe 

 

Un veí de València va ser sorprés per la Guàrdia Civil quan intentava embarcar en el ferri d'Eivissa amb cinc quilos i mitjà de drogues, que estaven ocultes en el maleter d'un vehicle. La mercaderia il·legal va ser descoberta durant un servei d'investigació i resguard fiscal en el port de Dénia. Els agents van sospitar i van decidir realitzar un minuciós examen del vehicle, trobant cocaïna cristall i marihuana, que estava destinada a la seua distribució a l'illa. 

El detingut, de 32 anys d'edat, de nacionalitat veneçolana, que ha ingressat a la presó per ordre judicial per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. L'operació es va realitzar cap a les 16 hores del passat dia 3 per part d'una patrulla del Destacament de Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Dénia. Quan els agents estaven revisant els embarcaments i desembarques. 

A l'interior de la caixa metàl·lica col·locada a l'interior del maleter s'accedia des del reposabraços central dels seients posteriors. En el seu interior van trobar diversos paquets embolicats amb una peça esportiva, que havien sigut impregnats d'olor per a dificultar la seua detecció. Dins, estava la droga, que havia sigut envasada al buit. La Guàrdia Civil va comprovar que contenien 2.190 grams de cocaïna, 1.010 grams de cristall i 2.330 grams de marihuana.

A més, el vehicle, que va ser intervingut, no era propietat del detingut sinó d'un conegut seu. 

La Guàrdia Civil no dona per concloses aquestes actuacions, ja que s'està investigant la procedència de la droga. 

<<< Tornar a la portada