Un muntatge coreogràfic dona la benvinguda de Pego als participants dels Mini Jocs

  • Un muntatge coreogràfic dona la benvinguda de Pego als participants dels Mini Jocs
  • Un muntatge coreogràfic dona la benvinguda de Pego als participants dels Mini Jocs
  19/05/2023

Catorze edicions després els Mini Jocs de la Marina Alta han deixat la costa per a endinsar-se en l’interior de la Marina Alta. En concret, ho han fet en Pego que com a municipi més gran de la zona compta amb una infraestructura esportiva que, encara que dispersa al llarg del casc urbà, permet el desenvolupament de totes les modalitats.

La cerimònia inaugural d’aquestes olimpiades infantils de la comarca ha estat revestida d’una gran espectacularitat amb el muntatge del coreògraf pegolí Marc Pons, a qui l’Ajuntament de Pego ha encomanat la benvinguda al camp d’atletisme del Pujol per a rebre als participants de Beniarbeig, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Rectoria, La Xara, Llíber, Ondara, Orba, Pedreguer, Teulada, Xábia, Xaló i Pego. Tots ells han desfilat fins a prestar el jurament olímpic junt als seus entrenadors i els arbitres de competicions com atletisme, bàsquet, futbol, futbol-sala, handbol, gimnàstica rítmica, tennis, escacs, karate, BTT, hípica i l’esport adaptat de boccia.

No obstant, l’organització de la Regidoria d’Esports de Pego amb la col·laboració de la Xarxa Esportiva Marina Alta ha decidit començar les competicions per equips la mateixa vesprada de divendres, per a continuar en el plànol individual durant tota la jornada de dissabte amb les eliminatòries corresponents per a configurar les semifinals i les finals a disputar diumenge de matí

 

 

<<< Tornar a la portada