Un nou mural il·lustra la Plaça de l’Amistat de Pedreguer 

Un nou mural il·lustra la Plaça de l’Amistat de Pedreguer 
  23/08/2023

Pedreguer ja compta amb un nou mural en el seu espai urbà, dissenyat i executat durant el mes de juliol pel reconegut artista i graffiter denier, Tardor. A més de l’obra que figura en la Plaça de l’Amistat, l’artista va impartir un taller obert al públic infantil i juvenil per ensenyar les diferents tècniques utilitzades pel mateix artista així com per explicar les seues motivacions i aprenentatge.

La temàtica i l’argument escollit se centra, com bé diu el nom de la plaça, sobre l’amistat; els valors i tot allò que ens aporta en una relació d’intercanvi i companyonia, on tothom donem i rebem, sent essencial en la nostra societat. El poder de la confiança i les relacions d’afectivitats entre amics i amigues, amb els/les quals anem de la mà en molts moments de la vida.

La iniciativa va estar impulsada des de l’Ajuntament de Pedreguer a través del seu Gabinet Psicopedagògic, amb la col·laboració també del Departament de Joventut i Infància i amb el suport de la subvenció de la Generalitat Valenciana en el marc del programa Corresponsables amb l’objectiu de conciliar la vida laboral i familiar.

Amb aquestes activitats s’ha tractat de crear una alternativa per a aquests dies de vacances mitjançant l’educació no formal on el principal objectiu ha estat treballar i desenvolupar una sèrie de competències i valors com el respecte, la igualtat, la coeducació i diferents habilitats motrius. Tasca duta a terme tenint en compte el ritme, les característiques i les necessitats dels xiquets i les xiquetes i, per tant, sempre adaptant-nos a la seua etapa evolutiva. 

<<< Tornar a la portada