Un nou taller d’ocupació aborda l’adequació de la parcel·la del Molí Coví d’Ondara dins del projecte de restauració

Un nou taller d’ocupació aborda l’adequació de la parcel·la del Molí Coví d’Ondara dins del projecte de restauració
  15/05/2023

La segona fase del taller d’ocupació “Ondara, apostem pel teu futur VII”, per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví ha assumit l’adequació de la parcel·la i accés aquesta emblemàtica infraestructura hidràulica catalogada com a Be d’Interès Local. Aquesta fase del projecte a desenvolupar fins al mes de desembre comporta la col·locació de tanca, diferents estructures i plantació d'espècies; continuar el manteniment del Molí Coví ressanant parets i recuperant distintes zones per a la seua restauració.

 

VINT OPERARIS I QUATRE FORMADORS

 

Tot això, segons ressenyen des de l’Ajuntament, està dirigit a adequar i mantenir una zona amb un valor cultural molt important del poble i poder donar-li valor, a més de millorar els parcs i jardins del municipi.

Així, han explicat que una vegada culminada la formació del nivell I, ara ha donat inici el certificat de professionalitat nivell II d’aquest programa mixt gestionat per l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, que ha aconseguit una a subvenció de 502.708,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Subvenció que ha permés la contractació de vint alumnes i quatre formadors, amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral, en matèria d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i operacions auxiliars d'obra de fàbriques i cobertes. Tant en una especialitat com en l’altra han realitzat diferents pràctiques.

 

<<< Tornar a la portada