Un or, una plata i un bronze per a l’Escola Municipal d’Ondara en el campionat escolar de pilota grossa

  • Un or, una plata i un bronze per a l’Escola Municipal d’Ondara en el campionat escolar de pilota grossa
  • Un or, una plata i un bronze per a l’Escola Municipal d’Ondara en el campionat escolar de pilota grossa
  04/10/2021

El trinquet municipal ondarenc ha estat l’escenari del III Campionat Escolar de Pilota Grossa, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, i que ha comptat amb la participació d’una setantena de xiquets de les escoles de pilota d'Abdet, Beniarbeig-El Verger, Gata de Gorgos i Ondara com a amfitriona.

        Aquesta última ha resultat la més llorejada de la comarca al aconseguir un or amb l’equip infantil A, que integren Dani Serra i José Miguel Sastre i un bronze amb l’infantil B que composen Iker Costa i Joan Garrido. A banda s’ha sumat el cadet ondarenc amb una plata. Respecte a la resta de medalles els equpis C i A de Beniarbeig-El Verger han aconseguit una plata i un bronca en categoria juvenil, mentre que Gata ho ha fet en una plata juvenil.

        Junt amb la competició de les referides categories s’ha sumat els encontres amistosos entre benjamins i alevins en les canxes instal·lades al carrerons com a millor fórmula  per a recuperar aquesta modalitat centenària.

        El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Ondara, José Ramiro. La regidora  d'Esports, Mar Chesa, ha donat l'enhorabona als integrants de l'Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors Arnau Oliver i Raúl Blasco, coordinats per Juanma Garrido, per l'èxit d'aquesta trobada esportiva i els bons resultats aconseguits.

 

 

 

 

Subscriu-te!