Un original Calendari d'Advent amb els desitjos de 24 veïns i veïnes engalanarà els carrers del centre de Teulada i Moraira

Un original Calendario de Adviento con los deseos de 24 vecinos y vecinas engalanará las calles del centro de Teulada y Moraira
  30/11/2021

Teulada Moraira ha presentat el Calendari d'Advent dels Desitjos d'aquest Nadal, una enginyosa iniciativa que tindrà com a protagonistes a 24 veïns i veïnes del municipi que lluiran al costat de la seua imatge els seus desitjos als balcons dels nuclis urbans del municipi, en concret en l'avinguda Santa Catalina de Teulada i el carrer Doctor Calatayud de Moraira. 
L'acció s'inclou en la campanya nadalenca municipal que arranca aquest mateix dimecres primer de desembre. Cada dia es descobrirà la lona corresponent i serà protagonista una persona de Teulada Moraira, al costat del seu desig triat i així successivament fins a arribar al 24 de desembre. Descoberts tots els protagonistes d'aquest original calendari, les seues imatges lluiran tot el Nadal als balcons del municipi.
L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, i la regidor de Foment i Comunicació, Rosana Caselles, han volgut agrair la participació a les persones que apareixen en aquest calendari, perquè sense la seua ajuda i predisposició no haguera sigut possible crear-lo, així com als propietaris dels balcons per cedir-los per a aquesta campanya.

<<< Tornar a la portada