Un professor d'un col·legi de Teulada és condemnat a quatre anys de presó per abús sexual

Un profesor de un colegio de Teulada es condenado a cuatro años de cárcel por abuso sexual
  03/02/2021

L'Audiència Provincial d'Alacant ha dictat sentència condemnatòria per a un professor d'anglés que treballava en un col·legi de Teulada. L'home, de 51 anys d'edat, ha sigut condemnat a quatre anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual a un dels seus alumnes, menor d'edat, segons la fallada del tribunal. La resolució detalla que el professor va aprofitar, almenys en tres ocasions en les quals exhibia una pel·lícula als seus alumnes, d'entre 8 i 9 anys d'edat, per a asseure a un d'ells sobre les seues cames i tocar-li els genitals. El professor ha sigut absolt, en canvi, de la comissió d'abusos sobre altres dos estudiants al no considerar acreditat que es produïren els tocaments que se li atribuïen. 

El Ministeri Fiscal sol·licitava una pena de 15 anys de presó com a responsable de tres delictes d'abús sexual. Els fets jutjats van ocórrer entre 2012 i 2013 en el col·legi  de Teulada. La sentència indica que el menor víctima dels abusos va relatar en la seua declaració en el judici que els tocaments van poder produir-se “fins i tot 30 vegades”. L'acusat va negar els fets i el seu advocat va al·legar que la denúncia –formulada pels pares del menor- va poder haver-se presentat pels “rumors” de denúncies prèvies.

El tribunal descarta aqueixa possibilitat i resol que ni el menor ni els seus pares van actuar moguts per propòsits espuris. El professor ha sigut condemnat a quatre anys de presó, a la inhabilitació absoluta per un termini de sis anys i al pagament d'una indemnització de 6.000 euros a la víctima. 

<<< Tornar a la portada