Un recital d’Alemany i González presenta el premi de composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara 2023

Un recital d’Alemany i González presenta el premi de composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara 2023
  08/03/2023

La Regidoria de Cultura d’Ondara ha presentat la VII edició del Premi de composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara amb el recital que Josep Alemany i David González han protagonitzat a la Casa de Cultura.

        L’acte, emmarcat en l’agenda cultural de març organitzada des del departament, ha escenifica la dinàmica d’un certamen que qualifiquen com a únic al País Valencià per les seues característiques, en tractar-se de composicions originals per a la dolçaina i el piano. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha incidit en que la convocatòria queda justificada amb l’objectiu de fomentar la cultura en el municipi, ampliar el patrimoni musical, difondre la música autòctona més representativa i augmentar el repertori per a aquest tipus de formació.

        Pel que fa al termini de presentació d’obres, l’organització ha especificat que quedarà oberta fins el 30 de juny al departament de Cultura per a optar a un guardó dotat amb 1.250 euros per l’Ajuntament d’Ondara. Així mateix han explicat que finalitzat el termini d’admissió, un jurat tècnic seleccionarà, entre totes les obres presentades, un màxim de tres, les quals tindran la consideració de finalistes, encara que de no haver este quòrum mínim el concurs quedarà anul·lat.

Les peces finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David Gonzàlez a la Casa de Cultura d’Ondara, el dia 6 d’octubre, amb la particularitat que al descans d’aquest concert, els assistents votaran per atorgar un premi especial del públic amb dotació econòmica, dotat per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters amb 500 euros.

 

 

 

<<< Tornar a la portada