Un recorregut per la Marina Alta amb la moto i la càmera de fotos 

  • Un recorrido por la Marina Alta con la moto y la cámara de fotos
  • Un recorrido por la Marina Alta con la moto y la cámara de fotos
  12/09/2022

Seran uns cent quilòmetres de recorregut per diferents paratges i punts d'interés de la Marina Alta. La primera ruta fotogràfica per la comarca se celebrarà el pròxim 25 de setembre, per iniciativa del Custom Club Miracels Dénia. Serà una prova no competitiva, amb eixida des de Baleària Port, a partir de les 8 hores. 

S'han establit deu punts fotogràfics, que estaran situats en tres llocs de Xàbia, com el parador nacional; cims del Sol, l'ermita de Benimarco, l'ermita dels Lleus, cooperativa Cellers Xaló, el safareig d'Orba, la Cova de les Calaveres i l’Assut. La idea inicial era recórrer Les Valls de l'interior de la comarca, però l'incendi que fa unes setmanes va assolar aquestes zones va obligar a canviar el recorregut. 

L'arribada serà en Baleària, empresa que ha col·laborat en l'organització de la ruta. Es farà sortejos d'un viatge a les illes Balears, menjades en diversos restaurants i altres premis. 

Les inscripcions podran formalitzar-se en el punt d'eixida o bé en la web www.miracelsdenia.com., on es pot trobar més informació.

<<< Tornar a la portada