Un taller d’ocupació assumeix la restauració de l’històric Molí Coví d’Ondara

Un taller de empleo asume la restauración del histórico Molí Coví de Ondara
  10/01/2022

L'Ajuntament d'Ondara ha aconseguit una subvenció de 482.716,80 euros concedida per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a un nou programa mixt d'ocupació i formació en el municipi que integrarà a una vintena d’operaris i quatre formadors durant un any.

 El programa, anomenat Ondara, apostem pel teu futur VI, té com a objectiu la  restauració, adequació i conservació de l'antic Molí Coví, i per al condicionament i millora dels parcs públics d'Ondara.

        El taller, gestionat per l’oficina AFIC, ha començat amb la reunió organitzativa que ha comptat amb la presència de la regidora de Personal i d'Hisenda, Raquel López, per a explicar que té com a objectiu la la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i al mateix temps, afavorir l'aprenentatge d'un ofici que facilite la seua inserció laboral.

Pel que fa a la restauració del històric Molí, han detallat que ha estat assumit pel grup d’una desena d’operaris en que estaran en el certificat nivell 1 d’operacions auxiliars d'obra i cobertes i en el de  nivell 2 corresponent a les fàbriques d'obra.

Respecte a la resta han apuntat que estaran nivell 2 d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

 

<<< Tornar a la portada