Una iniciativa refrescant i solidària del Mercat Municipal de Dénia per a aquest estiu 

Una iniciativa refrescante y solidaria del Mercat Municipal para este verano 
  07/07/2023

 

L'empresa Gelart vendrà gelats a benefici d'Amunt Contra el Càncer  

 

El Mercat Municipal ha posat en marxa una iniciativa publique privada, que durant aquest estiu pretén recaptar fons per a l'associació Amunt Contra el Càncer. Per a això, es compta amb la col·laboració de l'empresa Gelart, que un dia a la setmana vendrà gelats en un estand i destinarà la recaptació a l'entitat benèfica. 

La campanya, que s'iniciarà dijous que ve, cerca donar al “Mercat un caràcter social i innovador molt diferenciador”. Un altre dels objectius és dinamitzar les compres “amb un toc refrescant i de caràcter solidari”, segons ha explicat la regidora del Mercat, María José García. Els clients que facen compres superiors a 10 euros en qualsevol parada podran participar en el sorteig d'un gelat. A més, la presidenta del Mercat, Maite Arnau, ha anunciat que el 15 de juliol i el 15 d'agost se sortejaran un sopar per a dues persones en el restaurant La Casa del Ratón.

A més, Arnau ha explicat que es desenvoluparan altres iniciatives de dinamització com “una xicoteta ruta de tapa” en La Plaça, en la qual cuiner Miquel Ruiz elaborarà tapes amb productes del mercat municipal. Arnau ha exposat la intenció de continuar col·laborant amb associacions i activitats de la ciutat, com per exemple el concurs de paella, en el qual el Mercat aporta les matèries primeres.

Quant a la venda dels gelats solidaris, el gerent de Gelart, Álvaro Verdú, ha comentat que es farà els dijous de juliol i els dimecres d'agost. Es comercialitzaran en format de mitjà i un litre. Es podrà triar entre els de torró, xufa i sabors fruiters realitzats amb productes comprats en el Mercat, que s'oferiran “a un preu més econòmic que en el punt de venda perquè siguen atractius”.

No és la primera vegada que Gelart col·labora amb el mercat municipal amb finalitats solidaris. En l'estiu de 2019, es van vendre gelats a benefici de l'associació Ludai. Els clients tenien la possibilitat de triar i adquirir la fruita i la verdura que es desitge en algun dels llocs perquè en el moment li elaboraren un deliciós gelat. 

D'altra banda, la presidenta d'Amunt Contra el Càncer, Isabel Llorca, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de Dénia, el Mercat, Gelart i els mitjans de comunicació per fer possible i difondre la iniciativa, que contribuirà a “ajudar en la investigació de la cura d'aquesta malaltia”. La presidenta d'Amunt contra el Càncer ha assenyalat que l'INCLIVA (Institut d'Investigació Sanitària) reparteix el finançament entre les diferents línies d'innovació on més es necessita.

<<< Tornar a la portada