Una dona denuncia un fals robatori a Calp per a cobrar la indemnització de 600 euros de l'assegurança 

Una mujer denuncia un falso robo en Calp para cobrar la indemnización de 600 euros del seguro 
  25/05/2021

 

Una dona ha sigut posada a disposició judicial després d'una dona que va denunciar haver sigut víctima d'un robatori a Calp amb violència que mai va arribar a produir-se, tal com va comprovar la Guàrdia Civil. Després, va estafar a la seua companyia d'assegurances la quantitat de 600 euros en concepte d'indemnització.

En la seua denúncia, presentada el mes de març passat, la dona, de 35 anys i de nacionalitat espanyola, va explicar que estava de compres en un supermercat de Calp, quan un desconegut li va arrabassar la bossa que portada penjat, donant-li una forta estirada. Va assegurar que el lladre es va emportar tota la seua documentació personal i 200 euros així com la bossa i la cartera, que eren d'alt valor econòmic. La manifestació de la presumpta víctima va induir a sospites als investigadors de la Guàrdia Civil, que li van recordar que era la seua obligació legal de dir la veritat, advertint que, si presentava una denúncia falsa, podia incórrer en responsabilitat penal. 

Durant la investigació, es va determinar que no era la primera vegada que denunciava haver sigut víctima d'un delicte d'aquest tipus. Per això, se li han imputat un delicte de simulació de delicte i un altre d'estafa a la companyia d'assegurances. 

El jutjat d'instrucció de Dénia ha decretat la llibertat amb càrrecs de la dona.

 

<<< Tornar a la portada