Una dona simula dos robatoris a sa casa de Calp per a estafar a l'assegurança

Una mujer simula dos robos en su vivienda de Calp para estafar al seguro
  12/03/2021

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a una dona a Calp com a presumpta autora de dos delictes de simulació de delicte i altres dos delictes d'estafa en fingir robatoris amb força en el seu domicili i estafar a la companyia d'assegurances. La mateixa dona havia denunciat que tres homes encaputxats havien entrat a la seua casa i li havien sostret més de 1.000 euros, pitxers de gran valor i joies.

Fonts de la Guàrdia Civil apunten que el relat de la denunciant generava dubtes sobre la seua credibilitat per les incongruències i contradiccions en el relat dels fets succeïts. A més, la inspecció ocular que van realitzar els agents en l'habitatge va determinar que no hi havia indicis que allí s'haguera produït un robatori amb força.

            Els agents van descobrir que, al novembre de l'any passat, la mateixa dona havia presentat una altra denúncia per un robatori amb força en el seu habitatge de diversos objectes, 3.700 euros, joies i pitxers. La companyia asseguradora li va abonar 3.000 euros en concepte d'indemnització pel robatori. La Guàrdia Civil va requerir la denunciant perquè es presentara en la seu policial i, després de reiterar els fets al principi, li dona va acabar reconeixent que les dues denúncies eren falses perquè “anava malament de pasta i no tenia treball”, segons subratllen les mateixes fonts.

<<< Tornar a la portada