Una baralla amb menors durant les festes de Sanet i Els Negrals acaba amb set detinguts

Una pelea con menores durante las fiestas de Sanet i Els Negrals acaba con siete detenidos
  25/10/2022

Cinc homes  han sigut detinguts per la seua participació en multitudinària baralla ocorreguda fa més d'un mes a Sanet i Els Negrals. En l'incident van participar diversos menors. La Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas, ha investigat a altres quatre persones. 

Els fets van tindre lloc en la matinada del dia 4 de setembre durant la celebració de les festes patronals, just on s'havia instal·lat una discomóvil oberta per a tot el públic.

En el transcurs de l'esdeveniment, i amb l'assistència de més de 200 persones, diversos homes d'algunes poblacions de la comarca es van començar a barallar-se. Segons la Guàrdia Civil, la causa va poder ser la rivalitat entre els grups que van participar en la brega. Va haver-hi diversos ferits, algfunos d'ells d'una certa gravetat, en ser aconseguits per un objecte tallant i un altre perquè va rebre un botellazo al cap.

Les detencions es van produir entre els dies 22 i 26 del mes passat. Tots els detinguts i investigats tenen anys entre 15 i 4 anys d'edat.

Després del seguiment de les lesions i esclariment total dels fets, als detinguts i investigats se'ls han imputat els delictes de lesions, greu o lleus, depenent del seu grau de participació.

<<< Tornar a la portada