Una subvenció de 40.000 euros permetrà el canvi de coberta de l’històric Molí Coví d’Ondara

  • Una subvención de 40.000 euros permitirá el cambio de cubierta del histórico Molí Coví de Ondara
  • Una subvención de 40.000 euros permitirá el cambio de cubierta del histórico Molí Coví de Ondara
  09/08/2022

L’Ajuntament d’Ondara ha obtingut una subvenció de 40.000 euros de la Diputació Provincial d’Alacant per a escometre el canvi de la coberta de l’històric Molí Coví.

        L’ajuda, sol·licitada per la Junta de Govern Local dins de la convocatòria per a la rehabilitació de monuments de titularitat municipal i esglésies, suposa el 64,43% dels 62.081 euros en que va quedar quantificat el projecte pels serveis tècnics.

        L’alcalde, José Ramiro, s’ha congratulat del recolzament obtingut des de les administracions supramunicipals per a rehabilitar aquest Bé de Rellevància Local, del que l’equip de govern pretén restaurar les seues instal·lacions per a convertir un dels escassos molins de  tracció per aigua que encara es conserven en la Marina Alta en un espai visitable que les pose en valor com a iniciativa cultural. En això, ha recordat que recentment s’ha portat a cap la neteja de la zona verda de les rodalies, com a pas previ a l’habilitació del Parc Fluvial Molí Coví, que abasta un espai amb arbratge, barbacoes, berenadors i lavabos. A banda, ha apuntat que, en aquest sentit, l’últim taller d’ocupació impartir a Ondara va assumir la restauració de paraments de maçoneria.

       

<<< Tornar a la portada