Una subvenció de 72.361 euros permet escometre millores en el clavegueram de Pego

Una subvención de 72.361 euros permite acometer mejoras en el alcantarillado de Pego
  21/07/2022

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de 72.361,72 per part de la Diputació d’Alacant per a millorar el clavegueram de la zona de l’avinguda d’Alcoi i el carrer Eduardo Mengual.

        La quantitat suposa el 43,78% del projecte que serà complementada amb fons propis de l’Ajuntament per a escometre la reparació de l'entramat de canonades de la zona per a un funcionament millor del servei, a més de la retirada d'amiant i la repavimentació.

 

REPARACIÓ DEL COLECTOR DE LA ZONA DE L’AVINGUDA DE FONTILLES

 

        L’actuació, prevista per a completar-se en dos mesos, no es la  no és l'única intervenció que s'està duent a terme aquests dies a les vies públiques de Pego. En concret, l’altra zona amb obres similars es la dels voltants de l’avinguda de Fontilles per la reparació de col·lector. Aquesta iniciativa, prevista per a concretar-se en dues setmanes, te un pressupost de 9.100 euros, a càrrec de les arques municipals.

        "El compromís del consistori és continuar treballant per complir els objectius ODS i en aquest cas millorar l'eficiència hídrica del municipi", ha afirmat la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Laura Castellà.

<<< Tornar a la portada