Una trentena de comerços participen en una Fira d’Ondara amb format alternatiu i segur

Una treintena de comercios participan en una Fira d’Ondara con formato alternativo y seguro
  04/11/2020
Arranca el dia 13 amb un concurs de tapes en tretze locals de restauració

L’Ajuntament d’Ondara ha apostat per a seguir endavant amb l’organització de la Fira de Fires 2020 de la ma de l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO), encara que amb un format alternatiu que portarà a celebrar-la als propis establiments, lluny de l’habitual concentració de comerços al Prado. 

       Aquest escenari ha estat l’elegit per la Regidoria de Promoció Econòmica pera una presentació en la que Ramiro ha comparegut junt amb els regidors de Cultura, Raquel Mengual i d’Associacionisme, Miguel Gomis, per a rebre als representants d’ACO.

 

ALS PROPIS ESTABLIMENTS DEL 17 AL 22 DE NOVEMBRE

La presidenta dels comerciants i empresaris ondarencs, Inma Peiró, ha explicat que l’associació ha organitzat la Fira del Comerç i de l'Estoc, del 17 al 22 de novembre, on els comerços disposaran d'un estand dins del local, o d'una carpa externa, on podran oferir descomptes especials de fira, ofertes, o liquidacions. No obstant, la presidenta ha puntualitzat que aquells negocis que no disposen d'un local físic, muntaran una carpa en els llocs habilitats. 

Així mateix ha incidit en que la celebració de la setmana de la fira comercial suposarà, així mateix, l'inici de la Campanya Nadalenca d'ACO en la que, en aquesta edició, s’ha tornat a optar per tractar d’Impulsar la compra en el comerç local amb el sorteig de 1.000 euros, i un altre de 500 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments adscrits a l’associació, els quals tenen previst seguir escrupolosament els  protocols de seguretat i reduccions d'aforament que establerts per l’Ajuntament amb la supervisió de les autoritats sanitàries. 

 

PASSAPORT GASTRONÒMIC 

A banda, l’esdeveniment ha previst una ruta de tapes en els propis bars i restaurants locals durant els tres caps de setmana del 13 al 29 de novembre, per a potenciar el sector hostaler durant el tradicional mes dedicat a la fira. 

Tot això anirà complement durant els dies de fira pel llançament de la nova campanya Els tresors d’Ondara, configurada des de la Regidoria de Promoció Econòmica per a vincular al comerç i la ciutadania amb el món del reciclatge i l'art a través del joc. L'alcalde ha aprofitat per a animar a la ciutadania a participar "d'una forma segura i responsable en la fira", i ha agraït a l'ACO la seua iniciativa i esforç per a aconseguir el que qualifica com “tot un èxit de participació”. donades les circumstàncies actuals . “En la fira de mostres tradicionalment vénen empreses també de fora, i ara, només amb les d'Ondara, s'ha arribat a la trentena de participants, per tant és un èxit” ha apuntat per a incidir en que “no podem parar per molta por que tinguem". 

       La compareixença ha estat tancada per la responsable de Cultura, per a confirmar que, davant de la impossibilitat de muntar la fira d'atraccions i altres esdeveniments que se celebren emmarcats en la Fira de Fires com la matinal motera o el mercat medieval, el seus departament ha assumit la confecció d’un complet programa cultural amb iniciatives per a tots els públics per tal de canalitzar l’esplai. 

 

<<< Tornar a la portada