Una trentena de negocis confirmen la seua participació en la Fira del Comerç i l’Empresa d’Ondara aquest cap de setmana

  • Una treintena de negocios confirman su participación en la Fira del Comerç i l’Empresa d’Ondara de este fin de semana
  • Una treintena de negocios confirman su participación en la Fira del Comerç i l’Empresa d’Ondara de este fin de semana
  18/11/2022

El cap de setmana considerat en Ondara com el de “Fira forta”, que marca l’equador de l’esdeveniment, ha motivat a una trentena de negocis ondarencs i de la comarca a tornar a lluir muscle comercial en la Fira del Comerç i l’Empresa que, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, acollirà l’edifici del Prado.

            L’alcalde i responsable de l’àrea, Jose Ramiro, ha definit l’esdeveniment com “la millor mostra de la força del comerç ondarenc, que demostra que els negocis locals estan vius”. En concret ha confirmat la presència d’establiments com Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Soler Herramientas, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, Autoescola Ondara, Vorwerk, El desván de Aitana - Coco kids, Coqueta Moda Infantil, Nuts@GO, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Toni Ortolá Disseny, Somriures, Dilatando Mentes, Fustabella, Salvadore Gutiérrez Peluquería, Bodegas Aguilar, Màxima Bikes i Staner Events.

            Per la seua banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara (ACO), Imma Peiró, ha destacat la satisfacció del col·lectiu perquè enguany, després de dos edicions amb restriccions, es puga tornar a fer la fira amb tots els estands.

            L’organització ha informat que el programa d'aquest segon cap de setmana firal es completarà amb la tradicional Fira d'Animals a la plaça de bous, en la que participaran expositors provinents de tota la Comunitat Valenciana. Segons ha detallat el regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, comptarà amb una dotzena de corrals amb tot tipus d'animals, i l’Associació de Carreters i Cavallistes col·laborador de l’esdeveniment disposarà de carros al migdia per a portar a passejar els xiquets i xiquetes que ho desitgen i habilitarà una exposició de carruatges dins de l’amfiteatre taurí per ambientar la mostra.

            Tot això es vorà completat pel III Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals; el trenet de la fira, i l’estand dels Festers del Crist i Soledat 2023 amb degustacions de dolços i salat.

Pel que fa a la programació cultural, des del departament de Cultura s’ha configurat el concert de Santa Cecília de la banda juvenil de la UMO previst a l’Auditori Municipal Valerià Gil per a hui dissabte a les 19 hores.

 

 

<<< Tornar a la portada