Canfali Marina Alta

Una veïna de Dénia demana ajuda per no quedar-se al carrer per falta de mitjans per trobar lloguers assequibles

Una vecina de Dénia pide ayuda para no quedarse en la calle por falta de medios para encontrar alquileres asequibles
  30/11/2018

De nou una situació d'extrema necessitat relacionada amb el problema de l'habitatge va arribar dijous al ple de Dénia. Una dona i la seua filla van a quedar-se al carrer en breu perquè la propietària del seu actual habitatge no els va a renovar el lloguer i la renda de la família no els permet poder arrendar una altra a Dénia.
En el torn d'intervenció del públic del plenari, aquesta veïna va demanar ajuda a l'Ajuntament perquè s'habiliten habitatges socials. Ha manifestat que està "a un pas de veure'm al carrer amb la meua filla i l'elevat preu dels lloguers no ens permet poder accedir a un lloc digne i cal que Dénia opte per mesures que desemboquen en un parc d'habitatges socials, com han fet a Gandia o Pilar de la Horadada ", va dir.
El regidor d'Habitatge, Óscar Mengual; la de Benestar Social, Cristina Morera i el portaveu de Podem, Alex Rodenkirchen, eren coneixedors per endavant d'aquesta situació de necessitat i s'han compromès a seguir buscant solucions "perquè sabem que hi ha moltes persones que estan en aquesta situació".

Cercar notícies
Agenda